PAUSE HERE

Pengenalan Ahli Kumpulan 8

Hari ini saya ingin memperkenalkan ahli kumpulan saya yang terdiri daripada 4 orang ahli kumpulan. Blog ini kami akan penuhi dengan perisian secara ringkas tentang tajuk yang telah diberikan kepada kami dalam matapelajaran Pengajian Malaysia. Kami akan berkongsi tentang Dasar-dasar Utama Malaysia.


Nama diberi Nor Syasha Syazwani Binti Yusaini. Berasal dari Sungai Petani, Kedah dan menetap di Sungai Petani, Kedah. Berusia 18 tahun dan sedang melanjutkan pelajaran di peringkat diploma. Mengambil jurusan Kejuruteraan Awam.
Nama diberi Nur Hidayu Natasya Binti Mohd Zulkrnin. Berasal dari Perak dan menetap di Pulau Pinang. Berusia 18 tahun dan sedang melanjutkan pelajaran di peringkat diploma. Mengambil jurusan Kejuruteraan Awam. 
Nama diberi Nurul Ain Binti Azmi. Berasal dari Perlis dan menetap di Perlis. Berusia 18 tahun dan sedang melanjutkan pelajaran di peringkat diploma. Mengambil jurusan Kejuruteraan Awam. 


Nama diberi Nur Sabiha Binti Mat Esa. Berasal dari Kelantan dan menetap di Pasir Mas, Kelantan. Berusia 18 tahun dan sedang melanjutkan pelajaran di peringkat diploma. Mengambil jurusan Kejuruteraan Awam.

No comments: